a

Eonia

Τα χείλη αποτελούν σήμα κατατεθέν για σχεδόν όλες τις γυναίκες και για αυτό το λόγο ξοδεύουν πολλά χρήματα σε lip glosses, ενισχυτικά serum και άλλα προϊόντα που υπόσχονται πιο γεμάτα, πιο πλούσια και πιο σέξι χείλη. Ίσως ήρθε η στιγμή να επενδύσεις σε κάτι πιο μόνιμο όπως το υαλουρονικό χειλιών.

Τα fillers χειλιών είναι ο πιο δημοφιλής και εύκολος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος των χειλιών σας με έναν μη επεμβατικό τρόπο. Τα αποτελέσματα του υαλουρονικού είναι απόλυτα φυσικά και δεν υπάρχει κανένας
χρόνος ανάρρωσης.

Τι είναι το υαλουρονικό χειλιών;

Καθώς μεγαλώνουμε χάνεται το κολλαγόνο και το λίπος με αποτέλεσμα τα χείλη να γίνονται λεπτά. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Το HA βρίσκεται σε όλο το ανθρώπινο σώμα και είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση της ενυδάτωσης και της σφριγηλότητας του δέρματος. Το HA μπορεί επίσης να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

Η εφαρμογή του στα χείλη δεν έχει ηλικία και βοηθάει να αλλάξουμε το σχήμα και τον όγκο τους με όμορφο και φυσικό τρόπο. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε είτε για γέμισμα στα χείλη είτε για να σβήσει ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Διάρκεια Υαλουρονικού

H συχνότερη ερώτηση που ακούμε στο ιατρείο του ΕΟΝΙΑ είναι πόσο διαρκεί το υαλουρονικό χειλιών. Η διάρκεια του υαλουρονικού εξαρτάται από τον οργανισμό, το υλικό που θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός και πόσο γρήγορα το μεταβολίζει ο εκάστοτε οργανισμός. Παρολαυτά κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα κρατάνε από 6 έως 12 μήνες. Συνήθως προτείνεται η εφαρμογή να γίνεται μια φορά το χρόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η διαδικασία του υαλουρονικού χειλιών

Πριν την εφαρμογή είναι σημαντικό να συζητήσετε με τον γιατρό τις επιθυμίες σας και τις προσδοκίες σας. Πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος, τοποθετείται τοπική αναισθητική κρέμα ώστε να μην υπάρξει κάποια ενόχληση. Είναι πιθανό να νιώσετε ένα ελαφρύ τσίμπημα ή πίεση κατά τη διάρκεια της έγχυσης, αλλά συνήθως ο πόνος είναι ελάχιστος.

Επισκεφτείτε τα ΕΟΝΙΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ενημερωθείτε για το υαλουρονικό οξύ από τον γιατρό του χώρου μας.