a

Eonia

Δεν θα γίνουμε κλισέ λέγοντας πως το καλοκαίρι τελείωσε καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες και η διάθεση μας δεν μας το επιτρέπουν όμως για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Ο ήλιος, η υψηλή θερμοκρασία, η θάλασσα έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο δέρμα μας ειδικά του προσώπου. Συνήθως μετά το καλοκαίρι νιώθουμε το δέρμα μας ιδιαίτερα ξηρό και ταλαιπωρημένο με φραγμένους πόρους και για αυτό το λόγο τώρα αποτελεί την ιδανική στιγμή να ασχολουθούμε με το δέρμα μας.

Υπάρχουν 4 στάδια που πρέπει να περάσει η επιδερμίδα μας για να επανέλθει από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού.

1. Απολέπιση: Η απολέπιση αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα καθώς έχουν συσσωρευτεί νεκρά κύτταρα και σμήγμα στους πόρους κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή. Για αρχή προτιμότερο είναι να επιλέξετε ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν με φυσικούς παράγοντες όπως ένζυμα φρούτων. Η απολέπιση καλό είναι να γίνεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα για να μην ερεθίζεται η επιδερμίδα.

2. Καθαρισμός: Ένας βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος μετά το καλοκαίρι. Ο ιδρώτας και η βρωμιά συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος φράζοντας έτσι τους πόρους. Υπάρχουν στην αγορά πολλά καθαριστικά επιδερμίδας και μάσκες καθαρισμού που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση.

3. Ενυδάτωση: Το δέρμα μας μετά το καλοκαίρι είναι ξηρό και αφυδατωμένο και η αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας είναι απαραίτητη. Η επιδερμίδα χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση για αυτό φροντίζουμε να πίνουμε πολύ νερό και να καταναλώνουμε τροφές πλούσιες σε νερό. Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες θα ήταν προτιμότερο η επίσκεψη σε ειδικούς που θα αναλάβουν να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα του προσώπου σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΟΝΙΑ σας προτείνει 3 θεραπείες για Glow up αμέσως μετά τις διακοπές
σας.

 

Βαθύς Καθαρισμός

Με τον όρο βαθύ καθαρισμό εννοούμε την απομάκρυνση του σμήγματος. Αφού προετοιμαστεί σωστά το δέρμα ώστε να ανοίξουν οι πόροι χρησιμοποιώντας ατμό ή αυτοθερμαινόμενη μάσκα γίνεται αφαίρεση του σμήγματος. Αμέσως μετά γίνεται χρήση υψίσυχνων με σκοπό να αποστειρωθεί η υπό θεραπεία περιοχή. Στο τέλος εφαρμόζεται μια καταπραϋντική μάσκα. Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και αποτελεί θεραπεία βάση καθώς προσφέρει βαθύ καθαρισμό και εξισορρόπηση της λιπαρότητας.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Η θεραπεία με το διαμάντι προσφέρει λεία όψη και λαμπερό πρόσωπο μετά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η επιδερμίδα. Το διαμάντι είναι μια θεραπεία δερμοαπόξεσης με ρινίσματα διαμαντιού. Βοηθάει σημαντικά στην ρύθμιση της λιπαρότητας και κάνει το δέρμα πιο λείο και φωτεινό. Επιπλέον μπορεί να αντιμετωπίσει τις πρώτες ρυτίδες και να βοηθήσει στην καλύτερη επούλωση των επιφανειακών ουλών ακμής. Αποτελεί μια γρήγορη
θεραπεία που αφήνει το πρόσωπο λείο, λαμπερό και υγιές ακριβώς ότι χρειαζόμαστε μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Τimeless Aqua-Χρωματοθεραπεία

Το πρόσωπο μας χρειάζεται μετά το καλοκαίρι να ενυδατωθεί καθώς τόσο ο ήλιος όσο και η θάλασσα το έχουν αφυδατώσει. Ενυδάτωση του δέρματος ονομάζουμε, την διαδικασία που στοχεύει στην επαναφορά της φυσιολογικής υγρασίας της επιδερμίδας. Η θεραπεία Timeless Aqua συνδυάζει τον ψυχρό υπέρηχο με τη χρωματοθεραπεία. Εφαρμόζονται στο πρόσωπο ενυδατικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν θρέψη και ανακούφιση στην επιδερμίδα. Στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας εφαρμόζεται χρωματοθεραπεία, επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει στις ανάγκες του δέρματος.

Εάν γυρίσατε από τις διακοπές σας και βλέπετε το δέρμα σας αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο κλείστε το ραντεβού σας σε κάποιο κατάστημα ΕΟΝΙΑ και αφήστε τους ειδικούς να σας περιποιηθούν.