a

Eonia

Μαύροι κύκλοι, πως θα απαλλαγούμε οριστικά;

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια δημιουργούν πονοκέφαλο σε πολλούς από εμάς καθώς είναι δύσκολο να απαλλαχτούμε από αυτούς. Προσδίδουν μια κούραση και δείχνουν το πρόσωπο πιο γερασμένο.

Η εμφάνιση τους οφείλεται σε διάφορους παράγοντες με κυριότερους:

ϟ Κληρονομικότητα

ϟ Κακή ποιότητα ύπνου

ϟ Φωτογήρανση-Βλάβες του δέρματος

ϟ Ανθυγιεινός τρόπος ζωής (τσιγάρο, κακή διατροφή, άγχος)

Οι μαύροι κύκλοι δεν είναι επίπονοι όμως δυσαρεστούν ιδιαίτερα τις γυναίκες που επενδύουν πολλά στην υγεία και τη λάμψη του προσώπου τους.

Μαύροι κύκλοι: Μερικά μυστικά για τη βελτίωση της περιοχής είναι τα εξής:

1. Σωστός καθαρισμός και απολέπισης της επιδερμίδας. Όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα με το δέρμα μας η skincare ρουτίνα μας πρέπει να γίνεται με σχολαστικό τρόπο. Η απολέπιση βοηθάει ιδιαίτερα στους μαύρους κύκλους καθώς και στην αναζωογόνηση του δέρματος.

2. Περισσότερος και καλύτερος ύπνος. Ο ύπνος αναζωογονεί το σώμα. Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι πιο εμφανείς με την έλλειψη ύπνου, επειδή το δέρμα δεν είχε χρόνο να επανέλθει και τα αιμοφόρα αγγεία στο κάτω βλέφαρο διαστέλλονται περισσότερο.

3. Κατανάλωση νερού. Η ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα αποτελεί τη βασική αιτία εμφάνισης μαύρων κύκλων.

4. Προστασία από τον ήλιο. Είναι απαραίτητο να φοράμε γυαλιά ηλίου και αντηλιακό κάτω από τα μάτια ώστε να εξισορροπείται η υπερμελάγχρωση και να προλαμβάνεται η εμφάνιση μαύρων κύκλων.

5. Εξειδικευμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Στα καταστήματα EONIA θα βρείτε την θεραπεία Guinot Eyes ειδική για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων.

 Θεραπεία Guinot Eyes:

Είναι μια μη ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών η οποία καταφέρνει μέσω της ηλεκτροδιέγερσης να ιονίσει ουσίες με εξαιρετικά ενισχυμένη αντιγηραντική και ενυδατική δράση στη περιοχή των ματιών. Τα προϊόντα που εφαρμόζουμε είναι της εταιρίας Guinot. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο κιτ ματιών όπου εστιάζει στην περιοχή των ματιών και του μετώπου και σε συνδυασμό με το μηχάνημα έχει ως αποτέλεσμα την:

✓ καταπολέμηση των οιδημάτων στην περιοχή των ματιών
✓ βελτίωση των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών και του μετώπου
✓ καταπολέμηση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια

Επισκεφτείτε τα καταστήματα ΕΟΝΙΑ και αντιμετωπίστε οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα.