a

Eonia

Ο όρος λιποαναρρόφηση ακούγεται όλο και περισσότερο πλέον καθώς έχει πάψει να αποτελεί μια τρομαχτική χειρουργική επέμβαση για λίγους. Στόχος της λιποαναρρόφησης είναι να βελτιώσει τη σιλουέτα, να μειώσει την κυτταρίτιδα, και να δώσει στον ασθενή ένα πιο αρμονικό σχήμα σώματος. Στα ΕΟΝΙΑ θα βρείτε δυο επαναστατικές μεθόδους λιποαναρρόφησης, την Body Jet Eco και το Vaser Lipo.

BODY JET ECO

Η λιποαναρρόφηση Body Jet Eco αποτελεί ένα είδος λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιεί πίδακες νερού υψηλής πίεσης για να αποκολλήσει επίμονες περιοχές λίπους. αφαιρεί το λίπος αναίμακτα, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος ενώ παράλληλα βελτιώνει τη μορφολογία του σώματος. Μπορεί να πραγματοποιηθεί συγχρόνως και λιπομεταφορά σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε όπως κοιλιά, μηρούς, σαγόνι ή βραχίονες. Με το τρόπο αυτό είτε διορθώνονται τυχόν ασυμμετρίες είτε προσδίδεται εξτρα όγκος όπου χρειάζεται.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι:
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους, η λιποαναρρόφηση Body Jet Eco είναι πιο γρήγορη.
  • Άμεση χρήση του λίπους: Δεν απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία του αποξηραμένου ιστού, όπως φιλτράρισμα ή φυγοκέντρηση, κάτι που μειώνει τον χρόνο χειρουργείου.
  • Ιδανική για μικρούς όγκους: Είναι ιδανική για λιπογλυπτική και λιποαναρρόφηση σε περιοχές με μικρότερες ποσότητες λίπους.
  • Άριστη ποιότητα λίπους: Η τεχνολογία Body Jet διατηρεί τα λιποκύτταρα με πολύ καλή ζωτικότητα και σε λεπτή υφή, επιτρέποντας την ακριβή χρήση τους σε μικρές περιοχές του σώματος.

H λιποαναρρόφηση Body Jet eco γίνεται με τοπική αναισθησία ή και μέθη ανάλογα με την έκταση και την ποσότητα του τοπικού πάχους ενώ συνήθως διαρκεί 30΄-120’. Οι τομές που πραγματοποιούνται είναι πολύ μικρές και δεν αποτελούν αισθητικό ζήτημα. Μετά το τέλος του χειρουργείου θα πρέπει να εφαρμοστεί ελαστικός επίδεσμος προς αποφυγή θρομβώσεων. Ελαστική, πιεστική φόρμα/κορσές εφαρμόζεται στις περιοχές που αναρροφήθηκαν για 40-60 ημέρες. Για τις πρώτες 20-30 πρώτες ημέρες χρησιμοποιείται όλο το 24ωρο ενώ για τις επόμενες 20-30 ημέρες εφαρμόζεται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι μελανιές υποχωρούν σε 3 με 14 μέρες ενώ τα ράμματα αφαιρούνται μετά από 7 ημέρες.

Η λιποαναρρόφηση με τη μέθοδο αυτή απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που επιθυμούν από μικρές ποσότητες τοπικού πάχους με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

VASER LIPO

Η λιποαναρρόφηση Vaser αποτελεί μια νέα και εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης με την χρήση υπερήχων για την αφαίρεση περιττού λίπους από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Ο όρος “VASER” αντιπροσωπεύει τον όρο “Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance” (Ενίσχυση της ηχητικής ενέργειας σε κρυσταλλική ταλάντωση), και αναφέρεται στην χρήση υπερήχων υψηλής συχνότητας για τη διάλυση του λίπους πριν από την αναρρόφησή του. Το καλύτερο αποτέλεσμα το βλέπουν άτομα που βρίσκονται κοντά στο επιθυμητό τους βάρος και επιθυμούν να αποκτήσουν σμίλευση του περιγράμματος του σώματος ακόμα και γράμμωση των κοιλιακών τους.

Στη λιποαναρρόφηση με Vaser οι λιπώδεις αποθήκες μέσω υπερήχων διασπώνται και στη συνέχεια απομακρύνονται από το σώμα. Χρησιμοποιούνται εξαιρετικά λεπτές μικροκάνουλες αναρρόφησης που απομακρύνουν το ρευστοποιημένο ανεπιθύμητο λίπος κάνοντας την απομάκρυνση του εύκολη και εντελώς ατραυματική.

Η Vaser lipo λοιπόν αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η χρήση των υπερήχων για την ρευστοποίηση του λίπους πριν γίνει η αναρρόφηση καθιστά την διαδικασία ιδιαίτερα εύκολη κάνοντας και την αποθεραπεία του υποψηφίου να αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Επισκεφτείτε τα ΕΟΝΙΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ενημερωθείτε για τις 2 αυτές μεθόδους και επιλέξτε με την βοήθεια του γιατρού αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.