a

Eonia

Last minute απώλεια κιλών

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε και εσύ δεν βρίσκεσαι στο επιθυμητό βάρος σου; Μην ανησυχείς καθόλου. Έχουμε συμβουλές από το διατροφολόγο μας που θα σε βοηθήσουν να ξεπρηστείς αλλά και μηχανήματα που θα σου προσφέρουν άμεση απώλεια πόντων!

Tips από το διατροφολόγο μας για γρήγορη απώλεια βάρους το καλοκαίρι

1.Σίγουρα 6-8 ποτήρια νερό (αν μπορούμε και περισσότερα βοήθαει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες στην ενυδάτωση μας)

2. Διατηρούμε την κατανάλωση 5 γευμάτων ( 2 κυρίως και 3 σνακ)

3. Αφήνουμε 3-4 ώρες ενδιάμεσα από κάθε γεύμα

4. Προτιμάμε φρούτα και λαχανικά για να αποφύγουμε τα “τσιμπολογήματα”

5. Είναι καλύτερη η κατανάλωση ολόκληρου του φρούτου αντί για τον χυμό τους (1 ποτήρι χυμού περιλαμβάνει περισσότερα σάκχαρα)

6. Αντικαθιστούμε τα έτοιμα γλυκά σε επιλογές “γιαουρτογλυκού” ή ζελέ, ιδανικά και τα δύο για τους καλοκαιρινούς μήνες

Μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας για άμεσα αποτελέσματα

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος αποτελεσματικά και μόνιμα και προσφέρει απώλεια έως 2,5 πόντους σε μία εφαρμογή. Τεχνολογία τελευταίας γενιάς εξαφανίζει το λίπος σε μία μόνο συνεδρία με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καθόλου παρενέργειες. Το μηχάνημα της ΕΟΝΙΑ είναι εγκεκριμένο από τον FDA των ΗΠΑ.

Lipofight

Οι υπέρηχοι του Lipofight, μέσω της ειδικής κεφαλής, εστιάζουν στο υποδόριο στρώμα λίπους και καταστρέφουν μόνιμα τον λιπώδη ιστό, χωρίς να επηρεάζουν την επιδερμίδα ή τον βαθύτερο ιστό. Το Lipofight μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα σημείο και να διοχετεύσουμε την άμεση ενέργεια υπερήχων σε συγκεκριμένο βάθος με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής. Χαρίζει άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος.

Liporobot

Το Liporobot είναι σχεδιασμένο για την καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους σε άνδρες και γυναίκες με τη βοήθεια εξελιγμένων θερμικών, πολυεστιακών υπερήχων. Επομένως, απαλλάσσει διακριτικά το σώμα από το ανεπιθύμητο λίπος, καταπολεμά το συσσωρευμένο τοπικό πάχος και διορθώνει φυσικά το περίγραμμα του σώματος.

 

Φυσικά οι λύσεις στο χώρο μας είναι πάρα πολλές και σίγουρα θα βρούμε εκείνη που ταιριάζει σε εσάς. Τέλος, να θυμάστε ποτέ δεν είναι αργά για το σώμα των ονείρων μας! Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες λύσεις του ιατρείου μας με ένα κλικ